
National congress of Whole Bread and Grain Products
:: معرفی کنگره
نان و فرآورده های غلات از غذاهای اصلی و قوت غالب جمعیت دنیا و ایران را تشکیل میدهند که تامین کننده عمده انرژی، کربوهیدرات و پروتئین روزانه می باشند. نان و غلات کامل می توانند از مهم ترین منابع ویتامین های گروه B و فیبر مفید برای سلامتی محسوب شوند و سرشار از مواد معدنی مفید نیز می باشند. بنا بر توصیه های رژیم سالم، نیمی از غلات مصرفی روزانه نیز می بایست ازغلات کامل مصرف شود. بسیاری از بیماری ها اعم از مشکلات گوارشی، بیماری های قلبی-عروقی، چربی خون و فشار خون بالا، سرطان ها، چاقی، دیابت و بسیاری از بیماری های کاردیومتابولیک از طریق مصرف نان و غلات کامل قابل پیش گیری می باشند. در دهه های گذشته وسالهای پیشین، از تهیه نان سنتی به سمت نان های حجیم و صنعتی پیش رفته ایم که با کاهش کیفیت این فرآورده مهم روبرو بوده ایم، اما هم اکنون تهیه و پخت اصولی نان و غلات ونظارت صحیح بر این فرآیند و به ویژه تهیه نان از آرد کامل و بسته بندی و نگه داری دقیق آن وتلاش در راستای کاهش ضایعات نان، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. حفظ اصول اساسی در راستای تامین نان کامل و غلات به عناون یک غذای پایدار از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
باعث افتخار است که استان فارس پیشرو در تولید نان کامل، شاهد برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در دوم و سوم آبانماه 1403 خواهد بود. در این کنگره دو روزه که با حضور متخصصین و دست اندر کاران صنعت و دانشگاه حضور دارند، اثرات سلامتی بخش نان کامل و فراورده های غلات ، تکنولوژی و فرایندهای تولید این محصولات ، سیایت گذاری های مهم در این حوزه ، عوامل مهم دخیل در کیفیت بسته بندی ،نگهداری این محصولات و ... مورد بحث قرارخواهد گرفت.
امید است با حضور متخصصین ، دانشمندان ،دانشجویان و کارشناسان نان و غله کشور شاهد برپایی کنگره ای اثر بخش بخصوص در حوزه سیاستگزاریهای حاکم بر تولید آردونان کشور باشیم.
دکتر سید محمد مظلومی- رئیس کنگره
© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)