
National congress of Whole Bread and Grain Products
:: محورهای همایش
محورهای کنگره
1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات
نقش آموزش، رسانه های عمومی، شبکه های اجتماعی
نقش محیط های دانشگاهی
ارتقاء فرهنگ عمومی
فرهنگ و اخلاق تامین نان کامل و فراورده های غلات از منظر ارزش های اسلامی و فرهنگ ایرانی
فرهنگ و اخلاق در صیانت و بهره برداری از صنایع تولیدی نان کامل و فراورده های غلات
اخلاق در تولید گندم و غلات سالم
فرهنگ و اخلاق در فرآوری و تهیه نان کامل، فراورده های غلات و صنایع وابسته
فرهنگ و اخلاق در دسترسی و تجارت نان کامل و فراورده های غلات
فرهنگ عمومی و اخلاق در مصرف نان کامل و فراورده های غلات
اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فرایندها و فناوری های زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات
2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند
غنی سازی آرد و فراورده های غلات
پروبیوتیک، پری بیوتیک، سین بیوتیک، پست بیوتیک و فیبرها
کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیر ترش لاکتیکی) در صنعت نان
3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات
4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات
5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات
کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها
آنزیم ها
استفاده از ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی و ...
روش های نوین افزایش ماندگاری نان و فراورده های غلات
عوامل مؤثر بر تعویق بیاتی نان
روش های کاهش ضایعات نان
بسته بندی های نوین
بسته بندی های هوشمند
6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران
7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات
سیاسیت های دولت در چرخه تولید نان کامل و فراورده های غلات
چالش ها و راهبردهای تولید نان کامل و فراورده های غلات
اقتصاد نان کامل و فراورده های غلات
نقش نان کامل و فراورده های غلات در غذای پایدار
8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک
9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات
10- عوامل موثر در تولید گندم مناسب برای تهیه نان کامل
عوامل جغرافیایی، خاک، آب و هوا و ...
عوامل بهزراعی و بهنژادی© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)