• ثبت نام در همایش و ارسال مقاله
  • سامانه داوران
  • امروز : 26 ارديبهشت ماه 1404
کنگره نان کامل و فرآورده های غلات
National congress of Whole Bread and Grain Products
ثبت نام / ورود
  • صفحه اصلی
  • برنامه کنگره
  • درباره کنگره
    • معرفی کنگره
    • محورهای کنگره
    • تاریخ های مهم
    • پوستر کنگره
    • ساختار سازمانی
    • اعضای کمیته علمی
  • اعضای شورای سیاستگزاری
  • ثبت نام در کنگره
    • ثبت نام و ارسال مقاله
    • ورود به سامانه کاربری
    • هزینه ثبت نام و شرکت در کنگره
    • راهنمای نگارش مقاله
  • اطلاع رسانی
    • اخبار
    • فایل ها
    • پرسش هاي متداول
    • تابلوی اعلانات
  • راه ارتباطی
    • تماس با ما
Bootstrap Touch Slider
› ‹



فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی
   
دستور العمل مقاله انگلیسی
   
الگوی ارائه پوستر

پوستر همایش

اطلاعات بیشتر

اخبار

اطلاعات بیشتر
اطلاعیه دریافت گواهی حضور و پوستر خلاصه مقالات کنگره

1403/11/01
نحوه دریافت گواهی

1403/10/15
نحوه دریافت گواهی

1403/10/15
اطلاعیه ثبت نام کارگاهها

1403/10/06
اطلاعیه اسکان

1403/09/24
اطلاعیه نحوه ارسال فایل پوستر

1403/09/18
اطلاعیه نحوه ارسال فیش پرداخت هزینه ثبت نام و شرکت در کنگره

1403/09/12
پرداخت هزینه ثبت نام در کنگره

1403/09/04
اعلام نتایج داوری مقالات

1403/09/04
اختصاص حداکثر امتیاز برای مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی

1403/07/15
تعویق در زمان برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

1403/07/08
تمدید مهلت ارسال مقالات تا 15 مهرماه

1403/07/01
استقرار واحد دبیرخانه کنگره ملی نان کامل و فراورده های غلات در نمایشگاه صنعت آرد و نان

1403/05/30
برگزاری جلسه هماهنگی اسکان شرکت کنندگان کنگره نان کامل و فرآوره های غلات

1403/05/30
برگزاری دومین جلسه هماهنگی کمیته علمی و اجرایی کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

1403/04/23
رونمایی از پوستر کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات

1403/04/11

محورهای کنگره

اطلاعات بیشتر

1- فرهنگ و اخلاق در زنجیره تامین نان کامل و فراورده های غلات
2- نان کامل و فراورده های غلات فراسودمند
3- تکنولوژی آردسازی و تولید نان کامل و فراورده های غلات
4- تغذیه و اثرات سلامت بخش نان کامل و فراورده های غلات
5- عوامل مؤثر بر افزایش کیفیت و ماندگاری نان کامل و فراورده های غلات
6- انواع نان کامل سنتی و بومی در ایران
7- سیاست گذاری در حوزه تولید و مصرف نان کامل و فراورده های غلات
8- نان و فراورده های غلات ویژه بیماران سلیاک
9- استانداردهای ملی و بین اللملی تولید نان و فرآورده های غلات
10- عوامل موثر در تولید  گندم مناسب برای تهیه نان کامل

معرفی کنگره

اطلاعات بیشتر

نان و فرآورده های غلات از غذاهای اصلی و قوت غالب جمعیت دنیا و ایران را تشکیل میدهند که تامین کننده عمده انرژی، کربوهیدرات و پروتئین روزانه می باشند. نان و غلات کامل می توانند از مهم ترین منابع ویتامین های گروه B و فیبر مفید برای سلامتی محسوب شوند و سرشار از مواد معدنی مفید نیز می باشند. بنا بر توصیه های رژیم سالم، نیمی از غلات مصرفی روزانه نیز می بایست ازغلات کامل مصرف شود. بسیاری از بیماری ها اعم از مشکلات گوارشی، بیماری های قلبی-عروقی، چربی خون و فشار خون بالا، سرطان ها، چاقی، دیابت و بسیاری از بیماری های کاردیومتابولیک از طریق مصرف نان و غلات کامل قابل پیش گیری می باشند. در دهه های گذشته وسالهای پیشین، از تهیه نان سنتی به سمت نان های حجیم و صنعتی پیش رفته ایم که با کاهش کیفیت این فرآورده مهم روبرو بوده ایم، اما هم اکنون تهیه و پخت اصولی نان و غلات ونظارت صحیح بر این فرآیند و به ویژه تهیه نان از آرد کامل و بسته بندی و نگه داری دقیق آن وتلاش در راستای کاهش ضایعات نان، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. حفظ اصول اساسی در راستای تامین نان کامل  و غلات به عناون یک غذای پایدار از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 

باعث افتخار است که استان فارس پیشرو در تولید نان کامل، شاهد برگزاری کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات در دوازدهم و سیزدهم دی ماه 1403 خواهد بود. در این کنگره دو روزه که با حضور متخصصین  و دست اندر کاران صنعت و دانشگاه حضور دارند، اثرات سلامتی بخش نان کامل و فراورده های غلات ، تکنولوژی و فرایندهای تولید این محصولات ، سیایت گذاری های مهم در این حوزه ، عوامل مهم دخیل در کیفیت بسته بندی ،نگهداری این محصولات و ... مورد بحث قرارخواهد گرفت.

امید است با حضور متخصصین ، دانشمندان ،دانشجویان و کارشناسان نان و غله کشور شاهد برپایی کنگره ای اثر بخش بخصوص در حوزه سیاستگزاریهای حاکم بر تولید آردونان کشور باشیم.

تا همایش ...

-1 روز

تاریخ های مهم

مهلت ارسال اصل مقالات : 1403/07/15
تاریخ برگزاری کنگره: 1403/10/12
اعلام نتایج داوری : 1403/08/15

برگزار کنندگان

حامیان

خبر تصویری

1
2
3
4

آمار بازدید

1 بازدید امروز 96916 بازدید کل 1 کاربران آنلاین 19074 بازدید این صفحه
ثبت نام در کنگره قدم اول جهت ارسال مقاله و شرکت در همایش !
ورود به سامانه کاربران ارسال مقاله ، رهگیری مقالات و...
تاریخ های مهم تاریخ ارسال مقالات ، اعلام نتایج
محورهای کنگره
پوستر کنگره
ارتباط با ما

دسترسی سریع


  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • مدیریت سایت

 

پیوند ها


  • پایگاه اطلاع رسانی همایشها و کنفرانس های کشور
  • پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
  • وزارت علوم تحقیقات و فناوری
  • معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

آدرس دبیرخانه


آدرس : شیراز - بلوار رازی- دانشکده تغذیه و علوم غذایی 
شماره تماس: 
09339367041

 

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)